Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı sıra otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir hatır simultane insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen hariçya doğruca açılmaktadır.

Binalarda belirli standartlarda zemin alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin perese çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Antrparantez yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine hail evet.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu kalıp sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Mukannen bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanların hariçya çıkmasını katkısızlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Birlik kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak çabucak vakit kaybetmeden her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve şayeste eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Genel amacı insanoğluın binayı beis kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları Yangın Merdiveni Kapısı sonrasında ise yangın merdivenleri durum hileır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Report this wiki page